Case study

Lipault

01.

The
Challenge.

Een fris nieuw website-ontwerp op de nieuwste Salesforce Commerce Cloud SFRA-architectuur.

Lipault Paris wilde hun e-commercewebsite verhuizen naar de nieuwste Salesforce Commerce Cloud SFRA-architectuur (Store Front Reference Architecture) om te profiteren van de uitgebreide mogelijkheden ervan.

Ze besloten dat dit ook de perfecte gelegenheid zou zijn om hun hele website opnieuw te ontwerpen. De nieuwe Lipault-website zou eigenlijk uit drie sites bestaan: één in het Frans, één in het Italiaans en één in het Spaans.

Lipault new website client case

02.

Our
Solution.

naYan heeft de huidige Lipault-website verplaatst naar Salesforce Commerce Cloud SFRA.

Lipault leverde ook hun ontwerpconcept aan naYan, en we voerden hun visie uit in een gemakkelijk vloeiend samenwerkingsproces. We hielden de sitesnelheid nauwlettend in de gaten, want dat is essentieel bij het opnieuw ontwerpen van een website.

03.

The
Results.

De nieuwe Lipault-website werd volgens schema gelanceerd en voldeed aan de ontwerpvisie van de klant. Als eerste werd de Franse website gelanceerd, gevolgd door de uitrol van de Spaanse en Italiaanse sites.

De prestaties van de nieuwe sites waren uitstekend, wat resulteerde in hogere conversiepercentages.

Gebruikte technologieën:

  • Salesforce Commerce Cloud SFRA
  • naYan Middleware Cloud
  • Salesforce-CRM
  • Salesforce-marketingcloud
  • Contentsquare digitale ervaring
  • Google Analytics
Lipault client case

Klaar om uw E-commerce te laten groeien?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een adviesgesprek en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw bedrijf te laten groeien.