Case study

Een nieuwe website voor TUMI

01.

The
Challenge.

Een nieuwe website met uitgebreide personalisatiediensten.

In 2018 bouwde naYan een transactionele, centrale CRM-repository voor alle klanten van TUMI, of ze nu in de winkel, online, D2C of via een groothandelspartner winkelden. Hierdoor konden het ontwikkelingsteam en het klantenserviceteam aan de kant van naYan en de winkelteams aan de kant van TUMI een soepele dagelijkse operationele stroom en een naadloze klantervaring garanderen.

In 2023 was TUMI klaar om hun D2C e-commerce website naar een hoger niveau te tillen. Ze presenteerden naYan een nieuwe uitdaging: het verplaatsen van de backend van hun website naar de nieuwste Salesforce Commerce Cloud SFRA-architectuur.

Daarnaast verzocht TUMI om een volledig nieuw website design. De look & feel moest die van de US website matchen, en tegelijk een pak extra functionaliteiten krijgen voor de Europese versie.

02.

Our
Solution.

Door gebruik te maken van onze ervaring met het bouwen van het Salesforce SFRA-framework voor de Samsonite Group, kon naYan op efficiënte wijze de nieuwe back-end bouwen die TUMI nodig had.

Salesforce Page Designer is succesvol geïmplementeerd om websitepagina’s dynamisch te kunnen bouwen zonder ontwikkelaar.

De gewenste nieuwe websitefuncties zijn succesvol geïmplementeerd. Er is een nieuwe optie voor borduurpersonalisatie toegevoegd aan de bestaande embossingservice om aan de vraag naar maatwerk te voldoen.

03.

The
Results.

De nieuwe TUMI website is live voor alle Europese landen en ziet er geweldig uit.

Het organisch verkeer op de nieuwe website is beduidend hoger dan voordien. Er werd dan ook veel aandacht besteed aan SEO optimalisatie.

Normaal gesproken neemt het organisch verkeer tijdelijk af wanneer een nieuwe website wordt gelanceerd, maar in dit geval bleef niet alleen het bestaande verkeer behouden, maar werden er ook meteen nieuwe sitebezoekers aangetreokken.

Zowel TUMI als naYan zijn zeer tevreden met de resultaten.

Technologieën:

  • Salesforce CommerceCloud
  • naYan Middleware Cloud
  • Salesforce-CRM
  • Salesforce-marketingcloud
  • Contentsquare digitale ervaringsanalyse
  • Turn-To-Review Tool
new website TUMI

Klaar om uw E-commerce te laten groeien?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een adviesgesprek en ontdek hoe wij u kunnen helpen.