Groei

Ecommerce Groei

ecommerce groei

Build. Manage. Grow.

Als full-service ecommerce agency combineren wij de juiste experten, technologie en operationele processen om u bij te staan in uw ambitieuze ecommerce groeiplannen. Zoals we gedaan hebben voor internationale merken als Samsonite, American Tourister en KitchenAid.

We only grow, when you grow.

In een steeds complexere wereld is ons bedrijfsmodel verfrissend eenvoudig: ‘we only grow, when you grow’. Ons revenue sharing inkomstenmodel biedt je een low risk strategie om duurzame en winstgevende groei te realiseren.

Onze ecommerce diensten

Technology

Ons expertenteam bouwt schaalbare platformen om uw ecommerce groei te ondersteunen over meerdere merken en landen heen . 

Digitale Marketing & Advertising

Ons performance marketing team helpt je bij het versterken van jouw online aanwezigheid met slimme digitale marketing. 

Data & Insights

Aan de hand van geavanceerde data tools brengen wij jouw online groei in kaart. 

Store Management

Onze webmasters beheren en optimaliseren jouw online winkel.

Fulfillment & Customer Care

Wij zorgen ervoor dat het juiste product bij de juiste consument terecht komt. Altijd en overal. Daarnaast zorgt ons customer care team voor een vlotte en efficiënte klantendienst. 

Finance

Het geld van de consument vlot en veilig naar de bankrekening van uw bedrijf laten doorstromen? Check.  Ons finance team zorgt ook voor de BTW-aangiften, consumentenfacturen, etc.

Our approach

  • Advise. We guide brands in defining their omnichannel direct to consumer strategy.
  • Launch. We get the consumer model off the ground in no time.
  • Grow. We ensure brands grow their D2C and deliver the perfect brand experience for their consumers

Veelgestelde vragen

We gebruiken onze kennis en expertise om de huidige online en offline aanwezigheid van jouw merk te beoordelen. Vervolgens stellen we een op maat gemaakte omnichannel retail strategie voor uw bedrijf samen, waarin uw doelgroep centraal staat.

We kijken onder de motorkap van jouw ecommerce activiteiten en gaan na hoe je platformen presteren. We zoeken vervolgens uit of jouw digitale marketing klaar staat voor optimale prestatie. En als we toch bezig zijn, nemen we een kijkje naar uw logistiek en klantendienst.

We kunnen je helpen zoveel mogelijk klanten te bereiken door de juiste platformen te bouwen voor het beheer van online en offline shops.

Bij naYan brengen we meerdere disciplines samen om jouw e-commerce bedrijf te runnen. Terwijl wij werken om je bedrijf op een kostenefficiënte manier te laten groeien, kun jij achterover leunen, ontspannen en genieten van de naYan-rit!

Voor onze klanten buiten de EU brengen we niet alleen onze online ervaring mee, maar ook ons meertalige en internationale team, onze uitgebreide ervaring in alle EU-landen en een oplossing voor fiscale vertegenwoordiging.

Technology partners

Wij zijn een multi-cloud Salesforce Partner met geavanceerde ervaring in Salesforce Commerce Cloud, Salesforce CDP en Salesforce Marketing Cloud, Service Cloud en Salesforce Core. We ontwikkelen, implementeren en beheren deze tools namens onze merkpartners.

google

Ons ervaren performance team werkt een op maat gemaakte en data gedreven online reclamestrategie uit die resultaten oplevert en de ROI voor onze klanten maximaliseert.

Shopware
Proximity Insight
Adyen
Shopware
Proximity Insight
Adyen
channable bronze partner

Op zoek naar een partner om je ecommerce business naar nieuwe hoogten te brengen?

Stuur ons een bericht. Onze experten nemen snel contact met je op.

Of stuur een email naar info@nayan.be.

Contacteer ons