Bereik een wereldwijd publiek

Verkoop via marktplaatsen

online marketplaces

Verhoog je online sales door te verkopen op marktplaatsen.

Onderzoek toont aan dat +50% van alle e-commerce transacties plaatsvinden op online marktplaatsen. Merken die niet aanwezig zijn op deze sites lopen het risico aanzienlijke winsten mis te lopen.

Door je in contact te brengen met consumenten die anders nooit met je merk in aanraking waren gekomen, kunnen marktplaatsen de deur openen naar nieuwe doelgroepen en markten.

Ons marktplaatsenteam helpt merken als KitchenAid, Silk’n en smartphoto om hun bedrijf te laten groeien op verschillende platformen, waaronder Amazon, Bol, CDiscount, Allegro, Zalando, Backmarket en nog veel meer.

Marktplaats diensten

Strategie

Samen ontwikkelen we het beste plan van aanpak om succesvol te zijn in elke markt. Elk merk en marktplaatsen platform vereist een strategie op maat.

Content Optimalisatie

We optimaliseren product titels, beschrijvingen en visuele elementen om organisch verkeer te stimuleren en van je producten bestsellers te maken op marktplaatsen.

Adverteren op marktplaatsen

Samen met jou ontwikkelen we advertentiecampagnes op basis van de afgesproken strategie, om zo extra verkeer en merkbekendheid te genereren.

Tax & Finance

We kunnen je begeleiden en assisteren bij al het papierwerk met betrekking tot btw- en belastingaangiften, en bij het opvolgen van de ordertransacties.

Logistics & Care

We kunnen je helpen bij het kiezen van de beste logistieke opzet (FBA, FBM, LVB…) voor je producten en, indien gewenst, de klantenservice overnemen.

Amazon Handmade

Wij hebben uitgebreide kennis en expertise met Amazon Custom Service. We kunnen je helpen een strategie te bepalen, je catalogus op te zetten en te beginnen met het verkopen van gepersonaliseerde artikelen doorheen Europa.

Expertise op verschillende marktplaatsen

Ons team van marktplaatspecialisten helpt je bij het kiezen van de platforms die een positieve impact zullen hebben op je omzet.

Marketplace Platforms

Our team of marketplace specialist help you choose the platforms that will have a positive impact on your turnover.

Veelgestelde vragen

De Amazon Buy Box is een prominente en waardevolle functie op de productpagina’s van Amazon. Het is het vak aan de rechterkant van de pagina waar klanten items kunnen toevoegen aan hun winkelwagen en een aankoop kunnen doen. Wanneer meerdere verkopers hetzelfde product aanbieden op Amazon, wordt slechts één van hen tegelijk weergegeven in de Buy Box. De Buy Box is zeer zichtbaar en handig voor klanten, waardoor het een belangrijke motor is voor de verkoop op het platform.

Onze marktplaatsspecialisten zullen je helpen de Buy Box op Amazon te veroveren door middel van een uitgebreide, strategische aanpak voor het opzetten van prijzen, adverteren, klantenservice, fulfilment en finance.

De keuze van de beste marktplaats voor jou hangt af van factoren zoals het soort producten dat je verkoopt, je doelgroep en je specifieke bedrijfsdoelen.

Hier zijn enkele van de populairste online marktplaatsen in Europa:

  • Cdiscount: een populair Frans e-commerce platform gespecialiseerd in een breed scala aan producten, waardoor het een waardevolle keuze is voor verkopers die zich richten op de Franse markt.
  • Zalando: een prominente fashion marktplaats in Europa, met een focus op kleding, schoeisel en accessoires.
  • Bol.com: is een grote Nederlandse marktplaats en een belangrijke speler in Nederland en België. Het is een goede keuze voor bedrijven die willen uitbreiden naar deze markten.
  • Fnac: Fnac is een marktplaats die zich richt op culturele en elektronische producten en is populair in Frankrijk en Spanje.

Ja, je kunt adverteren op Amazon en andere digitale marktplaatsen. Adverteren op deze platformen is zelfs een essentiële strategie geworden om de zichtbaarheid van je product te vergroten, meer potentiële klanten aan te trekken en uiteindelijk je verkoop te stimuleren. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe we je kunnen helpen.

Amazon Custom is een winkel op Amazon waar klanten je producten kunnen aanpassen met hun eigen tekst, afbeeldingen of logo’s – of uit een lijst met opties die jij opgeeft.

Tevreden klanten

Klaar om de marktplaatsen te veroveren?

Of je nu je productvermeldingen wilt optimaliseren, je bereik wilt vergroten of je algehele e-commerce strategie wilt verbeteren, wij hebben de expertise in huis.

Spreek met onze marktplaats experten.